søndag den 13. februar 2011

Danmarks vigtigste magasin

Nyt gratismagasin om udvikling i Den Tredje Verden

Et fantastisk blad er lige dumpet ind gennem min brevsprække. Magasinet hedder Udvikling, og det udgives af Udenrigsministeriet seks gange om året. Jeg sidder med det i hænderne lige nu, og på magasinets 68 sider, og her får jeg serveret en lang række aktuelle artikler om situationen i verdens brændpunkter. Vigtige historier om udvikling i Den Tredje Verden og alle de udfordringer, som den moderne verden står overfor. I mine øjne er det et af Danmarks bedste magasiner, og jeg vil helt sikkert mene, at det uden sammenligning er Danmarks vigtigste magsin. Og så er det oven i købet gratis. Du skal bare tilmelde dig på magasinets hjemmeside, så får du tilsendt magasinet kvit og frit. Hvis du er bare den mindste smule interesseret i udvikling i Den Tredje Verden, kan jeg kun anbefale, at du klikker på linket under dette blogindlæg og bliver abonnent på magasinet Udvikling.

Jordomrejse på 68 sider
Tidligere har Udvikling været udgivet som avis, men det nye format som magasin giver mere plads til både flere og dybere historier. I det hele taget er det et magasin, som du får lyst til at dykke ned i, fordi det giver dig er en unik mulighed for at få et klogt og dybt indblik i, hvilke problemstillinger der er rundt omkring i verdens mange fattige lande. Ud over magasinet Udviklings egne journalitser bidrager også både freelance-journalister samt ansatte på danske ambassader og i danske udviklingsprojekter i Den Tredje Verden. Udvikling har desuden - som en del af relanceringen som et magasin - lavet et redaktionelt samarbejde med det amerikanske magasin Foreign Affairs, hvorfra der i dette premierenummer af Udvikling er en artikel om USAs udenrigsminister, Hillary Clinton, og hendes idéer og planer for at skabe mere positiv udvikling rundt om i verden.
I magasinet kommer du også med til Surinam, Bhutan, Vietnam og Benin. En rejse rundt i verden, som jeg ikke synes, du skal snyde dig selv for. Udvikling er ganske enkelt et super interessant og vigtigt magasin, som forhåbentlig kan være med til at sætte endnu mere fokus på Den Tredje Verden og kampen for at udryde fattigdom og sult. Tillykke til holdet bag magasinet, og god læselyst til både nye og gamle abonnenter.

/MP


Ingen kommentarer:

Send en kommentar